Inkoop- & contractmanagement

Een (prestatie)contract is een goede basis voor een succesvolle samenwerking maar allerminst een garantie voor succes.

In onze ogen is hier meer voor nodig. Voor een constructieve samenwerking is Vast ervan overtuigd dat vertrouwen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer een bepalende factor is in het uiteindelijke succes van de samenwerking.

Bent u opzoek naar een geschikte samenwerkingsvorm voor het succesvol onderhouden van uw vastgoed? Of wilt u de juiste samenwerkingspartner selecteren voor een optimale realisatie van een bouwproject? Het begint bij het maken van de juiste keuzes aan de voorkant.

Onze adviseurs begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes. Dit door middel van het beantwoorden van drie richtingsvragen voor professioneel opdrachtgeverschap, namelijk:
1. Op welke wijze wenst u met de markt samen te werken?
2. Op welke efficiënte en effectieve wijze kunt u de samenwerking met de markt bij laten dragen aan uw organisatiedoelen?
3. Op welke wijze kan u de samenwerking bij laten dragen aan het beantwoorden van maatschappelijke en politieke verwachtingen?

Nadat aan de voorkant de juiste keuzes zijn gemaakt voor de samenwerkingsvorm en de inkoopprocedure achter de rug is begint het belangrijkste onderdeel in de uitvoering van het contract, namelijk het contractmanagement. Het succes van een contract zit namelijk niet alleen in een goed contract of een zorgvuldig doorlopen aanbesteding. Het grootste resultaat wordt bereikt door een succesvolle implementatie en professioneel contractmanagement! Vast beschikt over de kennis en expertise om u te ontzorgen in het gehele traject van inkoop- & contractmanagement - inclusief de transitie van uw eigen team naar de nieuwe manier van werken - of traint en begeleidt graag uw medewerkers om zelf tot goede resultaten te komen.

Contact ons

Neem contact met ons op!

Adres


Stratumsedijk 10
5611 ND Eindhoven

Telefoon